Marlies kandidaat bestuurslid

Het bestuur is blij om Marlies Wijngaarden donderdag voor te stellen als nieuw bestuurslid. Marlies gaat zich in het bestuur bezighouden met vrijwilligers en communicatie.

Marlies was het afgelopen jaar voorzitter van de Korfbalcommissie Jeugd. Maar haar hart ligt bij communicatie. Daarom werkt ze in het dagelijks leven ook bij het Radio 1-programma EenVandaag. Stiekem was ze afgelopen jaar al bezig met communicatie, want ze richtte de al goed gevolgde Instagram-account van Synergo op (voor de liefhebbers: https://www.instagram.com/synergo.utrecht/).

​Marlies wil zich met haar bestuurstaak onder meer richten op de zichtbaarheid van vrijwilligers. Waar kunnen we extra handjes gebruiken? En wie doet wat nou eigenlijk precies? En hoe kunnen we de betrokkenheid binnen de vereniging nog verder vergroten. Daarnaast zal Marlies zich richten op externe communicatie. “We zijn een prachtige vereniging en dat mogen we naar buiten toe vaker uitdragen. We mogen best eens wat minder bescheiden zijn”, aldus Marlies.

Met Marlies bestaat het bestuur kom​end jaar uit vijf leden: Harry (voorzitter), Chris (penningmeester), Alyanne (korfbalzaken), Oskar (algemeen) en Marlies. Het bestuur zoekt nog een secretaris!

Donderdag algemene ledenvergadering
Aanstaande donderdag is de jaarlijkse algemene ledenvergadering in onze kantine. Vanaf 18.30 uur kan je een hapje mee-eten. De vergadering start zelf om 19.30 uur. Wil je je afmelden of heb je de stukken nog niet ontvangen? Mail naar secretariaat@synergo.nl.