Schoolkorfbal groepen 5 en 6: 60 teams

Voor de tweede vrijdag op rij hebben we meer dan 400 kinderen op ons mooie sportcomplex. Zij strijden om het kampioenschap tijdens het schoolkorfbaltoernooi. Er zijn vrijdag 24 mei 60 teams van groep 5 en 6! 

Schoolkorfbaltoernooien nemen landelijk af, maar aan die tendens doet Synergo niet mee. Ons veld stroomt weer vol met honderden enthousiaste kinderen, vakleerkrachten, ouders, teambegeleiders, opa’s en oma’s en vele vrijwilligers van Synergo.

Na één jaar afwezigheid vanwege de verbouwing op ons sportpark is het enthousiasme voor ons leuke en sportieve toernooi gelukkig nog even groot.

1.000 pannenkoeken

Komt het enthousiasme ook door de pannenkoeken? Onze vrijwilligers bakken voor de twee toernooidagen maar liefst meer dan 1.000 pannenkoeken. De kinderen verheugen zich er nu al op. Super bedankt allemaal!

Wij hebben er al zin in, evenals alle vrijwilligers die ons komen helpen vrijdag!

Synergo dat zijn wij!

Groetjes,
Ineke.

 

Zie ook