Zaterdag 11 mei: kom je ook spelen tijdens de Kangoeroedag?

Zaterdagochtend organiseert Synergo een leuke sportieve korfbalochtend voor 3-, 4- en 5-jarigen. Meld je hier snel aan.

3, 4 of 5 jaar én sportief? Dan kun je bij korfbalclub Synergo veel lol hebben. Daar organiseren we zaterdag 11 mei een kangoeroe-ochtend. Tussen 10.00 en 12.00 doe je dan gezellig samen sportspelletjes. De jongste kindjes in een eigen groepje. Oudere broertjes en zusjes zijn ook welkom.

Als ouder ben je ook van harte welkom! Je krijgt bij ons lekkere koffie, en het is prettig zitten in onze nieuwe accommodatie aan de Loevenhoutsedijk 2. Is de ochtend geslaagd? Doe dan ook mee met de 3 gratis kangoeroe-trainingen in de weken erna.

Aanmelden:

Ja, ik meld mijn kind aan voor de kangoeroe-ochtend op 11 mei!

unnamed-2