Hoe meer koeien, hoe meer vreugd

Eigenlijk zijn al die boeren en boerinnen die meegaan op kamp wel raar. Heel leuk, maar wel een beetje raar. Lees deze week weer drie nieuwe interviews en ontdek alles over deze begeleiders!

Oh en we missen nog wat maatjes! Veel van jullie gaven een voorkeur op voor een vriendje/vriendinnetje, gezelllig! Maar, nog niet alle maatjes hebben zich opgegeven. Help jij je maatje herinneren? Het kan tot zondag 19 mei!


Tresja

Tresja geniet van haar verse eitje bij het ontbijt

Vandaag beginnen we met een bekende voor velen, Tresja. Al jaren mee als begeleidster of als kampganger.

Met wie begeleid je een groepje?
Ik begeleid het gezelligste groepje samen met Kevin. Wij sturen ons groepje vanaf onze trekker aan naar de overwinning!

Wat is je favoriete spel?
Dat is natuurlijk de dropping! Lekker doelloos rondlopen en iedereen de verkeerde kant opsturen!

Als je op een boerderij zou wonen hoe zou jouw dag er uit zien?
Lekker in de buitenlucht rondhuppelen tussen de dieren. Naast het verzorgen, het eten geven en aaien, knuffelen, en vertroetelen van de dieren natuurlijk.

Waarom gaat jouw groepje winnen?
Omdat wij erg fanatiek zijn. Wij willen alle spellen en het hele kamp winnen! Wij gaan er dus helemaal voor! Dus kom maar op met al die Bertha’s, ons krijg je niet klein!

Welk boerderijdier wil jij als huisdier?
Doe mij maar 100 kippen als huisdier. Dan kan ik voor altijd verse eieren eten, schilderen (ook tijdens Pinksteren Red.) en gooien op vervelende mede begeleiders.
Iemand die wat minder bekend is voor de meesten is Thom Broekhuis. Hij speelt zelf in het vierde en heeft er nu al reuze veel zin in.

Boerenknecht Thom

Boerenknecht Thom

Met boerin Sjoukje en boer Olmo, dat wordt enorm gezellig dus!

Wat is je favoriete spel?
Tsja, dat is wel even een lastige hoor. Ezeltje prik, rodeorijden en bokje springen mag uiteraard ook niet ontbreken.

Als je op een boerderij zou wonen, hoe zou je dag er uitzien?
Je kunt natuurlijk niet zonder stevig ontbijt op een boerderij dus ik zou beginnen met het melken van een koe om dan een enorme stapel pannenkoeken te bakken. Na het ontbijt moeten de andere koeien dan maar gemolken worden, voordat ze de hele stal op stelten zetten. Daarna zou ik eieren gaan rapen om bij de lunch een enorme omelet te pakken. Daarna zou ik een tractorrace houden met m’n vriendin, lijkt me enorm leuk En dan is het wel weer leuk geweest voor één dag.

Waarom gaat jouw groepje winnen?
Dat zou ik niet meer uit hoeven te leggen natuurlijk, ik word bijgestaan door de beste boer en boerin van het kamp! Onze tactiek is nog geheim natuurlijk..

Welk boerderijdier wil je als huisdier
Mijn favoriet is toch wel een koe. Elke dag verse melk, hoe relaxed is dat? Misschien wel een beetje onpraktisch in mijn appartement, maar ach: hoe meer koeien, hoe meer vreugd.

 

Paardenmeisje Lisanne

Paardenmeisje Lisanne

Om af te sluiten een heus paardenmeisje, namelijk Lisanne uit Synergo 2.

Met wie begeleid je een groepje?
Samen met de enige echte Jurriën Helwig zal ik dit jaar de paarden van stal halen om ons hard te maken voor dit kamp!

Wat is je favoriete spel?
Koekhappen, paardenrace, spijkerpoepen, rodeorijden, appelhappen, hockeyen, skelteren, darten, jeu de boulen. Eigenlijk is elk spelletje is leuk. Zolang ik maar win.

Als je op een boerderij zou wonen hoe zou jouw dag er uit zien?
De haan die mij er om 06:00 uit kulekuut ligt er meteen uit. Uitslapen is namelijk helemaal mijn ding. Daarna start ik lekker met een vers eitje als ontbijt om vervolgens alle spellen te winnen.

Waarom gaat jouw groepje winnen?
Ze hebben de beste, leukste, grappigste, mooiste, leukste, tofste begeleiders van het kamp. Zei ik al dat wij de leukste begeleiders zijn?

Welk boerderijdier wil jij als huisdier?
Een paard. Eens een paardenmeisje, altijd een paardenmeisje. Ook al doen varkens en kippen het ook goed. Varkens zijn gewoon schattig en met een vers eitje van de kip maak je me erg gelukkig op de vroege ochtend.

Nog niet opgegeven geef je snel op! Je hebt nog 2 weken!

[form kamp-19] (form 'kamp-19' not found)