Nieuwe sponsor: Brendafrica

Synergo heeft een nieuwe sponsor! We hebben nu ook een sponsordoek van Brendafrica travels. Bedankt en welkom bij Synergo!

Brendafrica - olifantenBrendafrica kwam in beeld als sponsor via Abdeslam en Pierce. Zij gingen deze zomer samen op vakantie via Brendafrica: ‘We hebben een prachtige reis gehad en willen dat ook delen met de mensen van Synergo. En Brenda vond het leuk om Synergo te sponsoren!’

Brendafrica

Brendafrica -BrendaBrendafrica travels is opgericht door Brenda Moot. Uit enthousiasme, liefde en respect voor Afrika. Brenda heeft ruim 20 jaar reis- en organisatie-ervaring in Afrika. Zij woonde tot voor kort in Zanzibar, maar is nu ook weer regelmatig in Utrecht.

Ben je met je partner, gezin, familie of vriendengroep op zoek naar een bijzondere reis en persoonlijke begeleiding met het plannen van die reis? Dan ben je bij Brendafrica travels aan het goede adres.

Namens de sponsorcommissie,
Gerard.

Zie ook