Nieuwe kantine = nieuwe kantinecommissie

Na lang wachten is het dan zo ver! De nieuwe kantine is af en open! Onze commissie is een enthousiaste groep met een aantal nieuwe gezichten, maar zeker ook leden die al ervaring hebben binnen de kantinecommissie vanuit voorgaande jaren. Samen gaan we ervoor zorgen dat iedereen het gehele jaar door in de kantine terecht kan en dat iedereen zich thuis voelt!

OmeletIn deze nieuwe kantine zijn we vaker en langer open, waardoor de barpoule is uitgebreid en versterkt om er voor te zorgen dat er genoeg drankjes geserveerd kunnen worden. En bovenal we hebben nu ook een hele mooie keuken gekregen, daarom is de foodcie in het leven geroepen. Zij voorzien jullie van de lekkerste taarten, cakes, soepen, broodjes en niet te vergeten maaltijden!

Wij hebben enorm veel zin in het nieuwe seizoen en willen een groot succes gaan maken van onze mooie nieuwe plek!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd bij ons terecht, we hebben de verschillende onderdelen van de commissie als volgt verdeeld:

  • Inkoop & Financiën: Sander Harskamp, Leon Schoneveld, Klaas Hemke & Erik Helwig
  • Planning: Dirk ten Hoorn Boer & Ilse Dingjan
  • Foodcie: Wendy Visch
  • Digitale ondersteuning & communicatie: Dick van Straaten
  • Begeleiding & ondersteuning: Erik Leeuwis
  • Voorzitter: Laura Trouerbach

Groeten,
Laura.

 

Zie ook