Fysio inloopspreekuur bij Peter

Elke donderdagavond vanaf 19.00/ 19.30 uur houdt Peter gratis inloopspreekuur. Voor iedereen van Synergo met vragen over of last van een blessure of een onbegrepen gevoel in spieren of gewrichten. Ook voor advies aan ouders van Synergo-jeugdleden.

Peter is een zeer ervaren (sport)fysio-manueeltherapeut.In de bestuurskamer heeft hij een behandeltafel, crosstrainer en een aantal ballen voor core stability oefeningen.

Je kunt bij hem terecht met vragen: Moet je wel of niet naar de dokter of fysiotherapeut? Wat kun je beter wel of niet doen? Kun je al weer korfballen? Welke oefeningen kan je doen? Hoe word je weer wedstrijdfit? Hoe kun je het beste tapen? Hoe bouw je je sportschema op?

Het is een inloopspreekuur voor iedereen. Als je dus zeker wilt zijn van een plek die avond, maak vooraf even een afspraak, 06-29068639, peterkalisvaart@casema.nl. Vanaf 20.30 uur is Peter er voor de selectie.

Sporttape

Je kunt via Peter ook goedkoop sporttape kopen.

 

Zie ook