Vriendjes- en vriendinnetjesochtend

Zaterdag 10 november is het zo ver, de opening van onze eigen hal! Hier wordt natuurlijk ook de jongste jeugd bij meegenomen. Daarom nodigen wij graag alle F en E spelers uit om te komen op de vriendjes en vriendinnetjesochtend! Geef je op!

Op deze ochtend zijn er van 9.00 tot 10.30 uur allerlei leuke spelletjes. Jullie mogen de sporthal als eerste gebruiken die dag en dat mag je doen samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes!

grote-club-actie-jochem-en-stan2018En van 12.00 tot 14.00 uur is er de officiële opening met de wethouder en Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen!

Programma

De spelletjesochtend is in onze nieuwe hal, dus zorg ervoor dat je omgekleed en met zaalschoenen naar de hal komt!

Casper zorgt ’s ochtends voor de warming-up op muziek. Daarna is er een spellencircuit met 15 spellen. Ga jij voor de eerste prijs? Er is een medaille voor iedereen en voor de nummers 1, 2 en 3 krijgen van de F en van de E is er een prijs.

Hele jonge kangoeroes

Ook is er een hoekje voor de hele kleine kinderen van 2 tot 5 jaar. Rosan, Mats en Anniek laten deze kleinsten spelen en met bal en korf!

Tot zaterdag!

Heb je er ook zin in? Geef je dan snel op via het formulier hieronder. Ook als je zelf komt, en geen vriendje of vriendinnetje meeneemt.

Groetjes,
Casper, David, Ineke en Kaj.

 

Aanmelding vriendjes en vriendinnetjes

Wie hebben zich al opgegeven?

VoornaamTeamHoeveel vriendjes neem je mee?
VoornaamTeamHoeveel vriendjes neem je mee?

 

Zie ook