Synergo, dat zijn wij! Samen met jou?

Bijna is het zover, dan openen we onze nieuw accommodatie. Nog meer Synergo op één locatie! Een nieuwe kantine die het gehele jaar open is. Een sporthal op ons eigen terrein. Help jij ons om Synergo verder te laten groeien?

Om onze vereniging allemaal draaiende te houden beschikken we al over een grote groep vrijwilligers. Spelers, ouders en mensen die zich verbonden voelen met Synergo zetten zich elke week in om ons korfbal mogelijk te maken. En wat doe jij?

Versterking gezocht

Op dit moment zoeken we vooral versterking binnen de volgende commissies: korfbalzaken en sponsoring.

Korfbalzaken

Uiteindelijk is de essentie van onze vereniging natuurlijk het korfbal! We zijn een vereniging waar het voor iedereen mogelijk is om te korfballen. En daar mogen we trots op zijn! En dat zijn we ook! Toch slagen we er als vereniging nog niet helemaal in om iedereen een mooi korfbaljaar te bieden. En daarom hebben we jullie nodig!

We zoeken een trainer/coach voor B4. Deze enthousiaste korfballers willen dolgraag veel leren dit seizoen. Wie geeft ze training en wie wil ze coachen? Jij?

Vrijwilligers - Geen trainer-coach

Het feit dat er wekelijks voldoende spelers zijn voor een team is veelal te danken aan het wedstrijdsecretariaat. De wedstrijdsecretarissen verrichten belangrijk werk! Op dit moment is er een vacature voor een wedstrijdsecretaris voor de A- en B-jeugd. Help jij ze mee om wekelijks mooie wedstrijden te kunnen spelen?

In aanloop naar het veld- en zaalseizoen spelen alle teams volop oefenwedstrijden. Die wedstrijden zijn belangrijk om in de echte competitie goed voor de dag te komen. Wie wil de oefenwedstrijden coördineren voor de senioren?

Het trainen en coachen van een (jeugd)team vergt enige korfbalkennis. Dus daarvoor kijken we vooral naar (senioren)leden die (al dan niet met teamgenoten) een enthousiast team willen ondersteunen. Maar de functies van wedstrijdsecretariaat en oefenwedstrijdencoördinator zijn door iedereen in te vullen! Schroom dus ook niet om als ouder eens te vragen naar de mogelijkheden! Wil jij dolgraag op korfbalvlak helpen? Neem dan contact op met Alyanne Evertse via alyanne.synergo@outlook.com of 06-13766345.

Sponsoring

Om Synergo goed te laten draaien is geld nodig. Sponsoring kan diverse vormen aannemen, van financiële bijdragen tot concrete spullen. We bieden verschillende mogelijkheden om onze sponsors zichtbaar te maken op onze locatie. Heb jij ideeën hoe we nog meer sponsorgeld binnen kunnen halen, nemen dan contact op met Chris Vrolijk via penningmeester@synergo.nl of 06-11318011.

We zoeken twee mensen:

  • Coördinator van de sponsoring. Dus het sponsorbeleid bepalen en communiceren. Bewaken dat alle acties op tijd gedaan worden en rapporteren over de sponsoring naar het bestuur.
  • Commerciële kanjer die potentiële sponsoren vindt en overtuigt.

Andere vrijwilligerstaken?

Wil je ook graag op een ander vlak iets voor Synergo doen? Vrijwilligers zijn altijd welkom. Stuur een mailtje naar bestuur@synergo.nl met je ideeën, dan nemen we contact met je op!

Namens het bestuur,
Judith

 

Zie ook