Loes stopt bij de kampcommissie

Loes heeft besloten te stoppen met kamp. Na 10 jaar kamp bij UKC Vogel en vervolgens 10 jaar kamp bij Synergo vindt zij het welletjes.

Loes: ‘Het gaat me erg aan het hart omdat kamp altijd super leuk is en mij altijd voldoening heeft gegeven. Ik wil graag alle mensen die mij al die jaren geholpen hebben tijdens kamp heel erg bedanken voor hun inzet en geduld maar ik wil natuurlijk vooral alle kinderen bedanken omdat zij altijd enthousiast waren. Omdat ik tijdens kamp geen afscheid heb kunnen nemen, doe ik het op deze manier.

Inmiddels staat er een nieuw en verjongde kampcommissie klaar en ik wil hen bij deze heel veel succes en vooral veel plezier toewensen.
Iedereen bedankt en tot ziens bij Synergo.’

Liefs Loes.


Uiteraard konden we dit niet zomaar voorbij laten gaan:

Lieve Loes,

10 jaar Synergo kamp, Wauw! Zo’n lange periode heb jij kinderen blij gemaakt met het organiseren van de leukste activiteit van het jaar. Daarnaast heb je het ook nog eens 10 jaar bij UKC Vogel gedaan, een aantal (inmiddels) seniorenleden van Synergo kunnen zich zelfs dát nog herinneren! Een periode waar jij, maar zeker ook onze club, ontzettend trots op mag zijn. Een omvangrijke klus. Jaar in jaar uit bezig zijn met het bedenken van te gekke spellen, waarbij we uiteraard ook moesten bedenken of er geen mogelijkheid was tot vals spelen. Een draaiboek maken, een document dat (zeker de layout ervan) heilig was voor jou! En wat kon je mopperen als 1 van ons er weer eens in had zitten modderen.

Loes-in-actie-tijdens-kamp-limbo

Je riep altijd, ‘ik ben niet zo van de spelletjes!’ We moesten de spelletjes vaak meerdere keren aan je uitleggen en dan nog had je zoiets van ‘het zal wel’! Tijdens het kamp kwam het altijd goed. Quizzen, dat is meer jouw ding, wat ging je altijd fanatiek aan de slag met het bedenken van vragen en wat had je er de smoor in als de techniek je tijdens het kamp in de steek liet. Dat de kinderen uiteindelijk veel plezier hadden in het fanatiek beantwoorden van de vragen, deed jou goed!

Vlog-kamp-Loes

Lieve Loes, wat heb ik een leuke tijd met je gehad in de commissie. We hebben wat afgelachen, en we waren soms ook weleens wat minder blij met elkaar. Gelukkig konden we dat altijd snel uitspreken en met dezelfde lach als daarvoor weer verder werken aan weer een fantastisch kamp. Fantastisch waren ze zeker, de kampen van Synergo. Mede dankzij jou, Loes!

Kamp-Loes-en-PaulaEr staat zoals je zelf al aangaf nu een deels nieuwe commissie klaar om het werk voor te zetten. Ik weet zeker dat dit deels geïnspireerd is door het werk dat jij, maar uiteraard ook Paula, gedaan heeft. Omdat je tijdens het kamp voor jezelf de knoop om te stoppen nog niet had doorgehakt, hebben we niet op de manier die jij verdient tijdens het kamp afscheid van je kunnen nemen. Daarom dit eerbetoon aan jou!

Lieve Loes, Bedankt voor 10 jaar Synergo-kamp! We gaan je missen!

Veel liefs namens de kampcommissie,
Miranda.

 

Zie ook