Nieuw bij de jeugd: ontwikkelingstraining

Bij Synergo bieden we jeugdspelers allerlei mogelijkheden zich te ontwikkelen. Nieuw dit jaar zijn de ontwikkelingstrainingen. Op maandag (A/B) en woensdag (C/D/E) hebben we een uur vrij geblokt op het veld voor alle jeugdspelers die extra aan hun eigen korfbalontwikkeling willen werken.

Wie zin heeft, komt naar het veld en gaat daar zelf schieten, met de bal goochelen of bijvoorbeeld partijtjes spelen met andere kinderen. Als je maar met korfbal bezig bent. Er is dus ook geen vaste trainer. Wel is er op woensdag (zeker in het begin) iemand van de KC Jeugd aanwezig. En er komt af en toe een clinic waar iedereen aan mee kan doen (let daarvoor op de website, facebook en teamapp).

Door de volle veldbezetting konden we geen tijden blokken waarop iedereen er bij kan zijn. Maar als het experiment bevalt, en we over de volledige capaciteit beschikken, gaan we daar wel naar streven.

  • Maandag 19.00 – 20.00 uur: A- en B-jeugd
  • Woensdag 18.30 – 19.30 uur: C/D/E-jeugd
  • Vrij trainen / geen vaste trainer
  • Met korfbal bezig zijn – jezelf verder ontwikkelen
  • Regelmatig clinics

Vraag? Mail kcjeugd@synergo.nl.

Wim.

 

Zie ook