Denk mee en wat gaat mee (en wat blijft achter)

We hebben jouw input nodig! Wat vind jij belangrijk om je thuis te voelen in de nieuwe kantine? Wat mag volgens jou niet ontbreken en wat vind je wat er mee moet vanuit de oude kantine?

barkruk tafeldart

Denk mee en geef jouw ideeën. Misschien kom je regelmatig in een sportkantine, café of restaurant, omdat de sfeer en uitstraling je een goed gevoel geeft. Maak daar een foto van en stuur het door; inrichtingscommissie@synergo.nl. Misschien heb je op je werk of school leuke hoekjes waar je graag even zit in een informele sfeer: stuur het vooral door!

MarijnkantineVan en voor iedereen

We zijn achter de schermen al volop bezig met plannen maken voor de inrichting van de nieuwe kantine. Tijdens de informatiebijeenkomst op 25 september heb je de eerste visuals kunnen zien. Graag willen we een kantine voor iedereen en waar elk synergo-lid en gast zich thuis voelt.

Ideeën, foto’s? Stuur ze door!

sporthal-telstar2De komende weken verzamelen ieders ideeën en foto’s en dan kijken we verder naar wat we de inrichting kunnen doen. Straks in de Dreef gaan we hiermee verder op zaterdag 11 en 18 november. Houdt de site en facebook in de gaten!

We hebben een eigen mailadres: inrichtingscommissie@synergo.nl

Laat van je horen, zodat de nieuwe kantine ook van jou wordt!

Namens de inrichtingscommissie,
Wendy, Rita, Sander en Huub.

 

Zie ook