Ha pannenkoek!

‘Ha pannenkoek’ of ‘Ha, pannenkoek’, die komma maakt een verschil. Bij de eerste denk je wellicht snel aan de uitroep van een supporter aan Marco van Basten. Maar het gaat natuurlijk om de tweede: een uitroep van kinderen tijdens het schoolkorfbal die een pannenkoek krijgen! En laten we nu net voor die groep pannenkoekenbakkers zoeken!

Enorme-stapel-pannenkoekenWie wil er pannenkoeken bakken voor de schoolkorfbaltoernooien bij Synergo? Leden, jeugdleden, niet-leden, ouders, opa’s en/ of oma’s… Ja, iedereen! De deskundige jury die de pannenkoeken test, bestaat uit zo’n 1.200 (twaalfhonderd!) kinderen tijdens de twee schoolkorfbaltoernooien op vrijdag 12 mei (voor de groepen 3 en 4) en vrijdag 19 mei (voor de groepen 5 en 6).

Pannenkoekentoernooi

En zoals elk jaar is het de bedoeling dat elk kind op de schoolkorfbaltoernooidag een pannenkoek krijgt. Daar hebben we heel veel pannenkoeken (meer dan 1.400) voor nodig. En dus zoeken we ook heel veel pannenkoekenbakkers die voorafgaand aan het toernooi een stapel pannenkoeken wil bakken! Leden, jeugdleden, niet-leden, ouders, opa’s en/ of oma’s… Ja, iedereen!

pannenkoek_gooienBakken geslagen

Vul onderstaand formulier in, of stuur een e-mail naar schoolkorfbal@synergo.nl, waarin je zet hoeveel pannenkoeken je wilt bakken en voor welk toernooi.

Je kunt de pannenkoeken vooraf bakken en (eventueel ingevroren) afleveren. Zet dan wel even je naam, het aantal en de datum van het toernooi op het pakketje. Op de toernooidag zelf kun je de verse pannenkoeken nog tot uiterlijk 15.30 uur brengen.

Wij hopen op vele aanmeldingen! Het schoolkorfbaltoernooi is voor Synergo een belangrijk evenement voor de werving van nieuwe jeugdleden.

Groet,
de schoolkorfbalcommissie

[form pannenkoeken]

Wie bakt er?

[formdata pannenkoeken table show=”naam,aantal,toernooi”]
Zie ook