Geldzaken: nieuwe penningmeester gezocht

Synergo zoekt een nieuwe penningmeester per 12 juni a.s. Jeroen Kuipers draagt zijn taak over. Zijn gezin en werk vragen teveel aandacht, waardoor hij niet de juiste aandacht kan geven aan de geldzaken van Synergo komende jaren. En geldzaken zijn met name de komende 2 jaar heel belangrijk. Denk aan de obligatielening, het sparen van 30.000 euro voor de inrichting van de nieuwe kantine en het opstellen en bewaken van sluitende begrotingen in de jaren erna, waarin we jaarlijks €24.000 meer zullen gaan betalen aan onze kantine.

De penningmeester heeft vooral een sturende en controlerende rol. De uitvoerende taken zijn verdeeld over verschillende leden, die rapporteren aan de penningmeester. Zo blijft het behapbaar voor iedereen. De komende jaren zijn ook enorm leuke jaren, waarin het zal bruisen en spetteren.

We zoeken een penningmeester met verstand van zaken en ervaring in financiële functies. Een vrouw of man die het leuk vindt om in deze bruisende tijd mee te besturen in een slagvaardig bestuur. Heb je interesse of ken je iemand die het goed zou kunnen, laat het dan even weten aan Anne of Jeroen (voorzitter@synergo.nl of penningmeester@synergo.nl).

Anne