We gaan het veld weer op

In een van de warmste weken in maart ooit mogen we de eerste competitieronde spelen, geweldig! Een aantal teams zijn vorige week al begonnen en dat ging super, maar liefst 4 van de 5 wedstrijden werden gewonnen!

Zon, veld en onze eigen gezellige kantine, daar keren we naar terug. En dit weekend spelen er ook weer heel wat ploegen thuis, waaronder Synergo 1 & 2.

Synergo 1 zal de Friese ploeg uit Sneek ontvangen. Na een zwaar zaalseizoen waar handhaving helaas niet lukte, is het verder gaan op het veld. De Waterpoort was de eerste ploeg die Synergo trof in de 1e klasse. Na een spannende pot was de eindstand 20-18, misschien lukt het nu wel om de punten binnen te slepen. Kom kijken om 16:00!

Synergo 2 speelt om 14:30 tegen DOS Kampen 3 De vorige wedstrijd ging gemakkelijk en zonder al te veel fouten, goal na goal kwam de stand uiteindelijk uit op 14-24. Ben je benieuwd of het dit weekend weer gebeurt? Wees er dan bij!

Synergo A1 wedstrijd 2016

Ook spelen er natuurlijk weer een heleboel jeugdteams op ons veld. Voorafgaand aan het tweede zal de A1 moeten presteren. Zij spelen om 13:00 tegen Dalto A3, momenteel 7e in de poule, en kunnen dan eindelijk van de 0 punten af!

En voor de A1 staat het veld alleen maar vol met 12-,13- en 14-jarige beginnende pubers! Om 10 uur strijdt de C3 tegen Victum C3 om de eerste punten van het seizoen.
Daarna om 11 uur staat de C2 klaar om het voor de derde keer dit jaar op te nemen tegen Viko C1, en misschien wel voor de derde keer te winnen tegen deze ploeg.
Uiteindelijk is het om 13:00 de beurt aan de C1. Wit-Blauw C1 (ook uit Kampen) zal voor de derde keer tegen Synergo spelen. Na een winst van 5-10 en een verlies in eigen hal 9-10 is het moeilijk te zeggen wat er zal gebeuren.

Wit-blauw C1 - Synergo C1

Hopelijk is iedereen langs het veld te vinden zaterdag! Tot dan