Start Korfbal Heroes (G-korfbal)

Synergo start vanaf april 2017 met Korfbal Heroes. Korfbal voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking die niet mee kunnen doen in een regulier team. Elke zaterdag van 11.00 – 12.00 uur zijn er trainingen.

Korfbal is voor iedereen. ‘Natuurlijk’, zou je zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is het niet. Kinderen met een beperking zijn lang niet overal in onze maatschappij sociaal geïntegreerd. De laatste jaren is hier al wel veel in verbeterd. Kinderen met en zonder beperking gaan meer met elkaar om. In dat opzicht is het een logische stap om, naast het samen naar school gaan, samen te sporten; daarom organiseert Synergo de korfbal heroes.

Rio de Reinaerde schietenSamen waar kan, apart waar moet

Korfbal leent zich bij uitstek voor samen sporten; samen korfballen vanuit het uitgangspunt: ‘samen waar kan, apart waar moet’. Apart korfballen én deel uitmaken van onze vereniging. G-korfbal staat open voor alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar die niet mee kunnen doen in een regulier team. Helaas is korfbal niet geschikt voor rolstoelers, sorry!

 

Training

Elke zaterdagochtend van 11.00 – 12.00 uur, op kunstgras.

Trainers Korfbal Heroes: Joke Jansen, Cindy Jansen, Paula van Luijn en Ineke Engels.

Vind jij het ook leuk om mee te helpen, laat het ons dan weten.

Inschrijving

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn van harte welkom bij Synergo. Iedere speler mag eerst vier ‘proef’ trainingen volgen, voordat hij of zij besluit lid te worden. Word je lid, dan kun je bij Synergo ook gebruik maken van een U-pas.

Meedoen? Bel of mail

Paula van Luijn, 06-42 23 75 76, paulala8@hotmail.com
Ineke Engels, 06-52 50 42 48, ineke.hoogewoning@ziggo.nl

 

Synergo zoekt Korfbal heroes

 

Zie ook