Synergo op de buurtcamping!

Ook tijdens de vakantie kunnen we niet stil zitten. Afgelopen weekend hebben we namelijk deelgenomen aan de buurtcamping in het Noordse Park in Ondiep.

Buurtcamping2016 Noordse Park-2De buurtcamping is een landelijke organisatie die in verschillende steden in Nederland campings organiseert voor en door buurtbewoners. Veel activiteiten worden ook door de buurt zelf georganiseerd en bedrijven/ organisaties uit de buurt zijn aanwezig om hun steentje bij te dragen.

Synergo was erbij om meer zichtbaar te zijn in de buurt. We zijn buren, maar kennen elkaar nog niet goed genoeg. In Ondiep gebeurt veel aan stadsontwikkeling, nieuwbouw en renovatie, dus een mooie gelegenheid om ons op de kaart te zetten. En dat hebben we gedaan!

Buurtcamping2016 Noordse Park-5 Jan van Zanen en JanOp vrijdag tijdens de opening is onze Jan als burgemeester van de stadscamping geïnstalleerd en haalde onze echte burgemeester Jan van Zanen als eerste de korfbalflyer uit de goodybag.

Buurtcamping2016 Noordse Park-1Op zaterdag en zondag hebben Sander Hofman, Freek van Gorp en Huub Geerdink clinics gegeven aan ouders en kinderen. Ook de pers was aanwezig. We hebben diverse interviews gegeven en zijn er veel opnames gemaakt voor regionale omroepen.

We hebben ons goed gepresenteerd en de eerste contacten met de buurt zijn gelegd. Volgend jaar weer!

Huub.

 

Zie ook