Schoolkorfbalvrijwilligers bedankt!

We willen graag alle vrijwilligers bedanken die zich hebben ingezet om het schoolkorfbaltoernooi weer een succes te maken! Bedankt!

Wij krijgen ook veel complimenten vanuit de scholen, ouders, leerkrachten etc. Dit is waar wij het met zijn allen voor doen!

Schoolkorfbal2016-1De start

Zoals ieder jaar begon de schoolkorfbalcommissie om 12.00 uur met de voorbereidingen. Jari, Jan Willem, George en Sander Ha waren er natuurlijk ook vanaf het begin weer bij om ons te helpen. Het geluid werd door Jari en Sander prima geregeld, de partytent werd opgezet en Jan Willem en George zorgden er weer voor dat de velden er prima bij lagen. Het is zo fijn, dat wij ieder jaar weer op jullie kunnen rekenen. Bedankt heren!

Voor het wedstrijdsecretariaat is het aan de start altijd even stressen, maar ook dit jaar was alles prima op orde en konden alle wedstrijden exact om 16.00 uur beginnen.

Fluiten

Voor de scheidsrechters is het 4korfbal soms best nog wel lastig. Want waar moet je nu nog voor fluiten? Paul ter Rele en Mart Clijnk waren dit jaar ook van de partij. Paul had vorig jaar al wat wedstrijden gefloten, maar voor Mart was dit de eerste keer. Hij werd hierbij begeleid door Rudolf en vond het erg leuk, maar ook best nog wel moeilijk. Het toernooi voor de groepen 5 t/m 8 kwam voor Mart nog een beetje te snel, maar volgend jaar is hij vast, evenals Paul, op beide toernooien van de partij.

Myka floot dit toernooi voor het eerst een finale. Best spannend! De finale bij groep 3 werd gefloten door Myrre. Zij floot ook haar eerste finale op een schoolkorfbaltoernooi en het werd een spannende wedstrijd.

Schoolkorfbal2016-pannenkoekenPannenkoeken

Kinderen wilden zelfs pannenkoeken kopen, zo lekker waren ze. Eveline, Joke, Christel en iedereen die heeft geholpen om al die pannenkoeken uit te delen, super bedankt!

Snoep en Bar

Wij willen ook graag alle vrijwilligers achter de bar (Sander Ho, Huub, Schoolkorfbal2016-bar-kleinMiranda, Jari) en natuurlijk onze patatbakker en uitdeler (Sander Ha en Paula) super bedanken. Jullie waren gesloopt, maar konden ook weer tevreden terugkijken op een leuk toernooi.

Bij de snoep stonden dit toernooi weer rijen kinderen te wachten, want er was weer voldoende ingekocht. Loes en Joyce stonden al die kinderen heel geduldig en met veel plezier te helpen. Het uitzoeken van snoep is soms nog niet zo makkelijk! Loes en Paula bedankt voor de inkopen! En Loes voor het toernooi van 22 april zorgen wij voor extra mensen, want het was wel een gekkenhuis!

Einde toernooi

Prijsuitreiking en dan opruimen! In een snel treinvaart werd het hele terrein opgeruimd door alle vrijwilligers. Het wekt iedere keer weer verbazing hoe snel de buitenboel weer is opgeruimd. Het was weer een zeer geslaagd toernooi en wij kijken dan ook met trots terug op deze dag!  De eerste aanmeldingen van kinderen die graag willen gaan korfballen kwamen al binnen tijdens de trainingen. Wij zijn benieuwd hoeveel kinderen uiteindelijk  lid gaan worden. Er zijn de afgelopen maanden op diverse scholen zo’n 1.000 flyers uitgedeeld. Stefan en Benjamin (combinatiefunctionarissen korfbal) hebben veel korfbalclinics gegeven op de scholen tijdens de gymlessen. Top!

Schoon

Miranda Bredewoud had voorafgaand aan het toernooi ervoor gezorgd dat de kantine er netjes uitzag en heeft ook tijdens het toernooi de wc’s nog even een extra keer schoongemaakt. Erik Helwig en Nynke Riemersma waren er gelukkig na afloop om schoon te maken, zodat er zaterdag weer wedstrijden gespeeld konden worden.  Schoonmaken is niet de leukste klus, maar wij kunnen niet zonder deze fantastische vrijwilligers. Bedankt allemaal!

En word je volgend jaar gevraagd om een keer te helpen met schoonmaken na zo’n mega toernooi, zeg dan geen nee, maar kom helpen!

Bedankt (nogmaals)!

Alle vrijwilligers van Synergo (scheidsrechters, barmensen, geluid, begeleiders, pannenkoekenbakkers, pannenkoeken-uitdelers, de EHBO, materiaal vervoer, trainers, vuilnis wegbrengen, ROC studenten, snoepverkopers en patatbakkers etc. BEDANKT!

Wij kunnen terugkijken op een super geslaagd schoolkorfbaltoernooi.

Tot volgend jaar! Wij hopen dan weer op al die fantastische vrijwilligers te kunnen rekenen, want Synergo dat zijn wij!

Elise, Lizzie, Marieke en Ineke

Zie ook