Poe ik snap het nu al niet meer…… jij wel?

Het seizoen is inmiddels begonnen, maar ik ben de draad kwijt.

Deze week organiseerde de Wijn Commissie een heuse wijnproefavond in de kantine. Om de nieuwe wijntjes te selecteren in de kantine. De KC, ofwel de Kantine Commissie is onlangs uitgebreid met Floor, Jeroen, Rik, Klaas, Marcel en Dirk. Dat is pas een uitbreiding! En iets nieuws een WC binnen een KC.

Maar er is nog een KC, ofwel de Kamp Commissie. Deze commissie verzorgt ieder jaar het leuke Synergo Kamp. Dus dat is KC 2!

Dan denk je dat we er zijn…… nee hoor, we hebben er nog 1 de derde. Een Kas Commissie. Aangesteld door de Algemene Ledenvergadering, om onze financiële wandelgangen te controleren en een rapport op te stellen tbv de ledenvergadering. Deze KC zien we eigenlijk alleen op de Algemene Ledenvergadering.

KC’s ik ben het nu al kwijt………….

Hoe creatief we ook zijn, sorry ik heb het niet bedacht, maar we hebben er sinds dit seizoen nog 1tje bij. De Korfbal Commissie. Ons technische hart is opgegaan in de KC.

Snapt jij het nog? 1 Korfbalvereniging en vier 4 KC’s

Dit wordt er niet duidelijker op. En dan te bedenken dat we sinds dit seizoen geen Jeugd Technische Commissie meer hebben en dat we ook kunnen fluiten na de bekende term Technische Commissie. Ik durf te zeggen, dat we in Nederland de enige korfbalvereniging zijn zonder term Technische Commissie.

Apart maar ook spannend ☺

Mijn mailtje gaat naar de kc@synergo.nl geen idee wie heb gaat beantwoorden. Ik zou zeggen: probeer het eens, massaal 😉

Misschien kunnen we dan toch weer terug naar de oude naam, Technische Commissie waarin zowel de belangen van de jeugd, junioren en senioren onder vallen). Zodat niet alleen de KC het begrijpt, maar ook de rest van korfballend Nederland .

Have Fun!
Marc