Kangoeroes’Cool van start

Wie weet er nog wat dit precies betekent? Kangoeroes’Cool is echt super leuk! Kangoeroes’Cool wordt georganiseerd vanuit de wijk en valt onder de regie van de Buurt Sport Club. Zie ook de eerdere informatie over de Buurt Sport Club op onze website.

Op een leuke en gezellige manier samen sporten! Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen iedere woensdagmiddag van 13.15 uur tot 14.00 uur in de periode 19 november t/m 17 december 2014 kennis maken met de korfbalsport. Dit gebeurt in de gymnastiekzaal aan de Bangkokdreef in Overvecht, voor slechts € 0,50 per keer.

Vanuit Harten voor Sport zijn op alle scholen en in de buurthuizen posters en flyers verspreid. De scholen zijn super enthousiast! Het is nu afwachten hoe het gaat lopen: komen er meteen heel veel kinderen, of moeten we het echt stapje voor stapje gaan opbouwen? Ook achter de schermen wordt door Harten voor Sport in samenwerking met de verenigingen nog aan veel zaken gewerkt o.a. met betrekking tot het Buurt Sport Club-aanbod met ingang van 1 januari 2015. Hierover horen jullie vast op korte termijn meer.

Manouk van Vliet (combinatiefunctionaris), Lindsy Krop en Stefan van Doorn (beiden stagiair) gaan voor Synergo de lessen verzorgen. Echt super leuk! Aanmelden is niet nodig, loop binnen en doe mee!. Dit geldt natuurlijk ook voor onze Synergo Kangoeroes. Iedereen is welkom! Korfbal is natuurlijk voor alle leeftijden. Manouk, Lindsy en Stefan gaan ook naschoolse lessen verzorgen in Overvecht. Kortom, korfbal staat in Utrecht op de kaart en er is de komende maanden vol op aandacht voor onze mooie sport.

Wij zijn ook nog steeds op zoek naar een gekwalificeerde trainer voor het verzorgen van de Kangoeroes’Cool lessen. Dit is een betaalde functie.

Heb je interesse, wil je meer weten, neem dan contact op met Manouk van Vliet (06-10029078) of Ineke Engels (06-52504248).