Grote Clubactie

Enige tijd geleden zijn er bij alle jeugdleden boekjes van de Grote Clubactie uitgedeeld. Aan alle jeugd is gevraagd om zo veel mogelijk loten te verkopen en we hopen op een lotenverkoop van minimaal 3 loten per jeugdlid (niet verplicht maar toch…)

Deze boekjes moesten voor 18 oktober worden ingeleverd. Een deel van de boekjes hebben we inmiddels ontvangen, maar volgens ons gevoel kunnen dit nooit alle boekjes zijn. Daarom nogmaals een oproep om zo spoedig mogelijk de boekjes in te leveren. (t/m uiterlijk 10 november!).

Aangezien we op dit moment spelen in de zaal is het wat minder makkelijk om hier een verzamelplaats voor te bedenken. Lever je boekje daarom in bij je trainer, in de ballenkast in de sporthal of bij Paula thuis (Ampèrestraat 45, Utrecht). Mochten er boekjes zijn ingeleverd bij trainers, geef ons een seintje dan komen we ze bij je ophalen.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op via kleding@synergo.nl

Binnenkort zullen we via de site laten weten wie de beste verkopers waren en natuurlijk hoeveel loten we hebben verkocht. En natuurlijk nu al bedankt aan een ieder die loten heeft verkocht of gekocht.

Loes en Paula