Nieuwe JTC-leden stellen zich voor

Ze zijn alweer even bezig, maar toch ook nog wel nieuw: Jokelyn Nap en Harm Jan Timmer versterken vanaf het begin van dit seizoen de JTC.  Ze stellen zich graag aan u voor. 

Harmjan

Mijn naam is Harm Jan Timmer, vanaf dit seizoen lid van de JTC. Ik zal me onder meer gaan bezighouden met de B-aspiranten.

Ik heb altijd fanatiek gekorfbald en heb me vorig jaar, toen ik in Utrecht samen ben gaan wonen met Jantine, aangemeld bij Synergo. Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin en vind het leuk om een steentje bij te dragen aan de club.

In het dagelijks leven werk ik bij zorgverzekeraar Achmea als financieel analist.

In mijn vrije tijd hou ik van reizen, lezen en wielrennen. Ook vind ik het leuk om samen iets met vrienden/familie te doen.

Tot op het korfbalveld of in de kantine!

Groet,

Harm Jan

Jokelyn

Mijn naam is Jokelyn Nap, ik ben 29 jaar oud en in het dagelijkse leven ben ik Pedagoog. Als kind en puber heb ik fanatiek gekorfbald, en na een aantal jaar er tussen uit te zijn geweest, speel ik weer sinds 2012 in S10. Synergo vind ik een gezellige club met leuke mensen. De komende tijd zal ik meer zichtbaar worden door mijn nieuwe taak als leefstijdscoordinator C en D, wat ik samen met Sjoukje Engelsman oppak. Ik kijk er naar uit om er een mooi jaar van te maken samen met de JTC.