Surprise Surprise! Linkedin en Facebook

Surprise Surprise, een verrassing brengt je zomaar van de wijs! Daarmee begon jaren geleden de Surprise Show. Tegenwoordig vinden we Henny Huisman met zijn show op SBS6. De gedachte is simpel: iemand heeft een wens en dat voert Henny uit!

Suprise Suprise

Nou daar is het bruggetje naar het eerste onderwerp van deze week. De Synergo Shop. Het was een noodzakelijke wens van Paula en Loes (die onze kledinglijn beheren). En we hadden onze eigen Anne, die de rol van Henny goed kon invullen. Ofwel de Synergo Shop krijgt vormen. Heb jij stiekem al even achter de deur gekeken? Ik zeg doen!

Kast Synergo ShopKast Synergo Shop 2

Voor de vaste kijker van Surprise Surprise, als die er al zijn op SBS6. Is er ook wekelijks een maaltijd van de week. Er wordt heerlijk gekookt voor een deelnemer van het programma. Nou die eer was aan mijzelf en aan twee van mijn 10 talenten uit de A1. Wat een overheerlijk patatje moest worden met kroket, frikandel en frietsaus liep uit op een Surprise!. Gelukkig was dit allemaal onderdeel van de grote verrassing. Want hoe teleurgesteld ik ook naar buiten liep met mijn half gevulde bakjes, hoe sneller de barman met aanvullende frietjes kwam aanrennen. Ik was erin getrapt. Natuurlijk krijg je bij ons overheerlijke frietjes met een grote kop erop! Al eens geprobeerd op zaterdag, ik zeg doen!

En dan, tja SBS6 staat garant voor de nodige reclame onderbrekingen. Dus hierbij onze boodschappen:

Veerkracht, Apotheek Dok 11, Apotheel Laag Dalem, UCK en de SynergoGroup zijn binnenkort langs ons veld te zien als bordsponsor. Deze supporters van Synergo ondersteunen de selectie, de jeugd, de hele vereniging en het kamp! Ben jij ondernemer en wil je meebouwen aan onze club. We zijn aan het sparen voor een digitaal scorebord, en daarvoor is iedere bordsponsor van harte welkom. Er zijn verschillende mogelijkheden, en Surprise Surprise het is niet duur, geen lange contracten, nee gewoon sparen voor een reclamebord en met veel borden hebben we het zo voor elkaar. Informeer naar de mogelijkheden want het kost geen bal! Doen dus!

Surprise Surprise, binnenkort hebben we nog een aantal leuke verrassingen. Zo organiseert de AC op zaterdagavond 10 oktober het Synergo Oktoberfest en is er 2 weken later het Halloween feest voor de kleintjes. Naast Harry Potter zal er nog een Surprise die avond tevoorschijn komen. Kom jij ook? Ik zeg doen!

Aan al het goede komt een einde, ook van Henny’s show, zoals bij velen rolde bij mij ook weer de tranen over de wangen. Niet van Surprise Surprise maar wel van het eerste kampioenschap van dit seizoen, de C1 van oud voorzitter Eric ( als ik ere vergeet, vergeef het me ). Van Harte gefeliciteerd je hebt woord gehouden om eerder kampioen te worden dan de A1 Surprise!

Al klaar makend voor het weerbericht van Piet bedenk ik me nog één puntje wat natuurlijk deze week ook niet mag ontbreken. De selectie reisde vandaag af naar Apeldoorn. Steeds Hoger, vlak bij de lokale Hornbach. Of Piet het voorzien heeft weet ik niet, maar net dat ene regenbuitje in Apeldoorn deed de scheidsrechter van het tweede doen besluiten om in de rust er maar mee te stoppen. Met een 8-8 op de teller, mag de ploeg van Jan Willem nogmaals afreizen naar Apeldoorn (Tip van JIP, probeer bij de McDonalds bij de afrit een Parfait Chocolade of Caramel ;-).

Het einde van mijn weekend zit er weer op. Alle woorden die gebruikt moesten worden in het verhaal zijn verwerkt. Ohja over Linkedin en Facebook gaan we het volgende week hebben!.

Hoogtepunten:

– Kijk even achter de deur van de Synergo Shop
– Bestel een overvol bakje patat op zaterdag
– Neem een reclamebord voor ons digitale scorebord
– Kom op 11 oktober Synergos OktoberFest en later in de maand Halloween
– Surprise Surprise feliciteer de C1 want ze zijn al kampioen
– Ga opnieuw mee met het 2e naar (neem voor de zekerheid een fluit en je sportkleding mee)
– Rij naar de McDonalds en haal Parfait met Chocolade en of caramel
en als laatste om toch op de valreep nog even te noemen:
– Schitterende promotie in de Wijk door een aantal fanatieke Synergo leden

Nog nooit naar de Surprise Show gekeken?? Klik dan eens hier!

Fijne week!
Marc