Acht Synergo-successen in 2013/2014

Het bestuur en commissieleden bespraken vrijdagavond de plannen voor volgend seizoen. Er was gelukkig ook even tijd om even terug te kijken naar wat er het afgelopen jaar allemaal bereikt is. 

Anne vroeg de aanwezigen om de zeven acht grootste Synergo-successen van het huidige seizoen te benoemen. Dit zijn ze, in willekeurige volgorde:

1. Nevenactiviteiten voor alle doelgroepen; de terugkeer van de activiteitencommissie (AC) én jeugdactiviteitencommissie (JAC).

2. Zeven dagen per week korfbal op het Synergoveld én twee keer trainen voor alle jeugdteams.

3. De inzet van onze combinatiefunctionaris, Manouk van Vliet, die veel zichtbaar is op scholen en waarover we veel positieve feedback krijgen.

4. Onze nieuwe super enthousiaste penningmeester Jeroen en Hans als trekker van de ontwikkeling van onze accommodatie (invulling van twee belangrijke vrijwilligersposities).

5. De inzet van onze deskundige commissieleden en de versterkte samenwerking tussen de commissies.

6. Ruim 70 (!) nieuwe leden in 2013/2014, 37 senioren en 35 jeugdleden.

7. De start van het jeugd technisch beleidsplan o.l.v. Rob en Maaike en de sportieve successen (F1 en E1 op het hoogste niveau, seniorenselectie (terug) in de tweede klasse).

8. Onze gezelligheid! ‘Gezellig’ is het meest voorkomende antwoord op de vraag ‘Leukste aan de club’ bij de Hoogvliet-plaatjesactie.

En nu op naar een minstens net zo succesvol 2014/2015!