Synergo 1 pakt de koppositie!

Onder toeziend oog van ruim honderd Synergo-ers, waarvan zeker veertig jeugdleden, won Synergo zondag overtuigend van de koploper DKC en pakt als gevolg daarvan de eerste plaats. 

Synergo 1 liet er geen twijfel over bestaan wie vandaag de beste ploeg was. Via 8-4 bij rust, liep Synergo na de rust uit naar een verschil van maximaal zeven treffers. Eindstand: 15-9. Er stond voor beide ploegen veel op het spel en dat was te zien aan het (matige) spel van beide ploegen. De spanning leidde (helaas) ook tot de nodige irritaties over en weer, maar de scheidsrechter wist gelukkig alles in goede banen te leiden. Tegen vijven werd er afgesloten, konden de handen worden geschud en de jeugdleden naar binnen voor een gratis patatje. De koppositie in klasse 3I verhuist van Delft naar Utrecht en blijft hopelijk voor de rest van het jaar in onze handen.

Synergo 2 won voorafgaand aan het eerste knap van de ongeslagen koploper BEP uit Purmerend. Na een 7-1 (!) tussenstand, deed BEP nog wel wat terug (7-5), maar kwam uiteindelijk toch echt te kort tegen ons tweede (13-10). Het is alweer de vierde overwinning in de laatste vijf veldwedstrijden voor Synergo 2, dat nu toch echt ‘naar boven’ mag kijken de rest van dit seizoen.

Synergo 4 had het zoveelste ‘makkie’ dit jaar. Nog vier wedstrijden winnen en de dubbel is een feit. Dat klinkt makkelijk, maar moet eerst nog wel even gebeuren natuurlijk!

Ook de zaterdag was een goede dag voor Synergo. In totaal konden er dit weekend zestien ploegen juichen voor een overwinning, speelde het zesde gelijk en verloren er maar zes ploegen. Bijzonder waren de overwinningen voor de D1 en D3. Na een lange, zeer lange, tijd konden deze ploegen weer eens twee punten bijschrijven, met als resultaat natuurlijk blije koppies bij de spelers, coaches en ouders!

Bekijk de foto’s van Sander Harskamp van de wedstrijden van zaterdag en zondag in ons fotoboek.

Oskar
Bestuurslid Technische zaken