Synergo haalt €3430,45 op voor Serious Request!

Na slechts enkele flitsende weken voorbereiding door de B1 was gisteren de sponsorloop voor Serious Request. Tijdens het verzamelen en de warming up regende het nog maar gelukkig werd het na aanvang snel droog. 29 kinderen liepen alsof hun leven er vanaf hing. Aangemoedigd door de B1, ouders (sommigen liepen zelfs een rondje mee!), opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en Synergoleden werden er vele rondjes gelopen. Je had nog niet met je ogen geknipperd of ze waren alweer bij de stempelpost. De laatste minuten waren wat zwaarder en om alle kinderen er doorheen te slepen werd er een erehaag gevormd om ze een hart onder de riem te steken.

Terwijl lopers en supporters gezellig aan de glühwein en warme chocomelk gingen werd er in de bestuurskamer geteld. Veel geteld! Want wat waren er veel rondjes gelopen en wat was er veel gesponsord! Na anderhalf uur tellen bleek dat alle kinderen samen 1595 rondjes gelopen hebben! Dat is echt heel erg knap en daarom biedt Synergo 2 alle lopers een clinic aan als beloning!

Alle acties samen; de sponsorloop, de baromzet tijdens de serieus gezellige borrel, de mooie bijdragen van onze seniorenteams en onze sponsoren (Ben Romp, Rent-a-Bunte, Westcon Security, Veerkracht en Hoogvliet) hebben een prachtig bedrag opgeleverd. We mogen het fantastische bedrag van €3430,45 overmaken naar Serious Request. Wij willen jullie allen hartelijk danken hiervoor! Dinsdag gaat de B1 naar Het Glazen Huis in Leeuwarden om daar de cheque te overhandigen.

Serious Request, B1 met Cheque.
Tot slot werd er nog een clinic weggegeven door Synergo 1 aan de  B1 als dank voor de organisatie. Want wat een kanjers zijn het! Abby, Abdeslam, Cherique, Gina, Jitske, Julian, Korijn, Marnix, Pierce, Pieter, Sjanne, Sophie, Tanja en Tomas, dank jullie wel. Jullie hebben als team echt een topprestatie neergezet!

 

Serious Request, lopers aanmoedigen Serious Request, lopers Serious Request, Marnix en Sophie Serious Request, Stempelpost drinkpauze Serious Request, Tellen