Manouk van Vliet combinatiefunctionaris

ManoukManouk van Vliet is per 1 december 2013 gestart als combinatiefunctionaris Korfbal (voor Synergo en HKC).

Zij neemt de taken van Lizzie Chen over. Manouk komt uit Houten, waar ze het grootste deel van haar leven heeft gewoond en gekorfbald bij Victum. Op haar 18e is ze verhuisd naar een studentenkamer in Amsterdam, waar ze is begonnen aan haar studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit. Na het behalen van haar bachelordiploma is ze geswitcht naar de Psychologie en heeft ze haar masterdiploma Sport- en prestatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Tijdens haar studies heeft Manouk haar passie voor de sport niet uit het oog verloren. Ze heeft een tijdje gekorfbald in Amsterdam en is sinds een anderhalf jaar fanatiek aan het dansen.

Combinatiefunctionaris

Vanaf december werkt zij nu drie dagen per week in dienst van de Stichting Sport en Samenleven Utrecht. Zij gaat haar enthousiasme en liefde voor de korfbalsport overbrengen op de basisschoolkinderen in Utrecht. Haar doel is dan ook om het aantal jeugdleden bij Synergo en HKC te vergroten. Daarnaast gaat ze de diverse jeugdcommissies van beide verenigingen ondersteunen en gaat ze helpen bij onder andere het schoolkorfbaltoernooi en de vriendjes- en vriendinnetjes actie.

Naast deze nieuwe baan heeft Manouk een eigen bedrijf, Improvemind (www.improvemind.nl), waarmee zij als sportpsycholoog mentale begeleiding voor sporters verzorgt. Verder werkt zij twee dagen per week in het onderwijs als docent Psychologie aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts, een dansacademie in Amsterdam.

Manouk is nu bezig met opstarten bij beide verenigingen en begint in januari met het verzorgen van lessen op basisscholen in Utrecht. Ze zal de komende tijd regelmatig te vinden zijn in de zalen van Synergo en HKC en heeft veel zin in haar nieuwe functie!

Meer weten?

Wil je meer weten over Manouk? Kijk dan op Linkedin. Je kunt voor vragen over haar werk voor Synergo altijd contact met haar opnemen via cf@synergo.nl of met de contactpersoon van Synergo via  ineke.hoogewoning@ziggo.nl.

Groetjes, Ineke

 

 

Zie ook:

Schoolkorfbal