Sander Harskamp stopt als bestuurslid

Sander heeft bij het bestuur aangegeven te willen aftreden als bestuurslid. Hij constateerde het afgelopen  seizoen dat hij zich steeds minder thuis voelde bij het beleidsmatige karakter en de veranderende rol naar ‘aanstuurder’ van commissies. Sander vindt het, naast zijn drukke baan, leuker om operationele taken te doen. Het bestuur heeft zijn aftreden per direct aanvaard in de bestuursvergadering van 25 november jl. Ook een bestuursfunctie is immers vrijwilligerswerk. En vrijwilligerswerk moet leuk zijn en je energie geven.
Het bestuur gaat op zoek naar een nieuw bestuurslid Faciliteiten en accommodatie. Tot die tijd is Eva het aanspreekpunt voor de kantinecommissiezaken rondom feesten en bar. Anne is voorlopig aanspreekpunt voor alle andere zaken uit zijn portefeuille.

We bedanken Sander hartelijk voor al zijn inzet. Faciliteiten & Accommodatie is niet de makkelijkste portefeuille: het vereist een lange adem om zaal- en veldruimte uitgebreid te krijgen. Een forse klus was het ad hoc moeten regelen van de tijdelijke sluiting van het veld vorig jaar vanwege de rioleringswerkzaamheden. Sander was bestuurslid sinds 5 oktober 2009.

Sander, dank je wel!
Namens het bestuur, Anne