Anke Bouwer nieuwe Secretaris

Afgelopen juni is op de algemene vergadering de functie van secretaris vrijgekomen door mijn verschuiving naar de portefeuille sociale zaken. Nu kan ik jullie mededelen dat we een nieuwe secretaris hebben gevonden: Anke Bouwer. 

Zij is pas sinds dit seizoen lid en was gelijk enthousiast over deze functie. Als bestuur zijn wij erg blij dat Anke deze rol wil vervullen en hebben dit bekrachtigd in de bestuursvergadering van september.

Anke zal per direct toetreden tot het bestuur en de taak van secretaris overnemen. De officiële benoeming door de leden zullen we in de eerstvolgende ledenvergadering doen. Eventuele reacties of vragen kun je aan Anne de Roos stellen (voorzitter@synergo.nl).

Wij heten Anke van harte welkom en wensen haar heel veel plezier en succes! Hieronder stelt zij zich zelf even voor

Namens het bestuur,
Eva

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Anke en ik korfbal sinds begin van dit seizoen bij Synergo in het tweede. Ik korfbal al vanaf mijn 5e en heb in Friesland bij verschillende clubs gespeeld. Mijn laatste club was SIOS uit Wolvega. Toen ik ging verhuizen naar Montfoort, nu ruim een jaar geleden, heb ik door een drukke nieuwe baan een jaar lang niet gekorfbald. Maar eens een korfballer, altijd een korfballer en dus wilde ik toch graag weer beginnen. Na een gesprek te hebben gehad bij Synergo voelde ik me erg welkom en heb die avond meteen besloten om lid te worden. In augustus waren de eerste trainingen en die vielen erg zwaar, maar een aantal trainingen en wedstrijden verder gaat het beter.

Nu vind ik dat vrijwilligerstaken ook horen bij het lid zijn van een club en toen ik hoorde dat Synergo op zoek was naar een secretaris heb ik me aangemeld. Ik heb een opleiding Managementassistent, iets wat veel raakvlakken heeft met het secretarisschap. Ik heb pas mijn eerste bestuursvergadering gehad en erg veel informatie gekregen, maar het lijkt me erg leuk om deze uitdaging aan te gaan en Synergo en zijn leden beter te leren kennen.

Anke