Vrijwilligersfeest: “Het was episch…”

De mensen die Synergo ook op Facebook volgen, zullen de uitspraak van Oskar herkennen: het vrijwlligersfeest was in zijn woorden ‘episch‘. Of er generaties later nog over gesproken gaat worden is misschien de vraag, maar dat het gezellig was, staat buiten kijf. 
Het begon al goed met het welkomstdrankje: een feestelijk glaasje prosecco. Voeg daar de hevig blauw-rood knipperende smileybroches bij en je hebt een aardig feestpakket te pakken. En dat was nog maar het begin!
Er werd gedanst op de speciaal aangevraagde nummers, er was een muziekquiz die verpletterend gewonnen werd door de gelegenheidscombinatie ‘Mengelmoes’, bestaande uit Renske, Jan Willem, Marjolein, Margonda, Suzanne en een iPhone en er waren mooie speeches. Voorzitter Anne bedankte alle vrijwilligers en de organisatoren namen ook nog even het woord. Voor de mensen die er niet bij waren: het feest werd georganiseerd door enkele ouders van kersverse jeugdleden uit de E en de F. Synergo is toch wel een vereniging om trots op te zijn als mensen zich in zo’n korte tijd al zo thuis voelen dat zij de organisatie van een belangrijk feest als dit op zich willen nemen. Top!
De organisatie had voor alle vrijwilligers een presentje geregeld: een zaklamp op zonne-energie, met als motto: ‘Door jou schijnt Synergo!’ De vrijwilligers die niet aanwezig waren, kunnen hun presentje bij het bestuur op komen halen. Doen hoor, jullie hebben het verdiend!
Kleine domper op de feestvreugde was de ontzettend koude kantine (de verwarming is inmiddels weer gemaakt), maar dat mocht de pret niet drukken. Eigenlijk was het voor de ongeveer 75 aanwezigen des te meer reden om met de voetjes van de (ijs)vloer te gaan.
Het feest was bijzonder geslaagd door de inzet van de organiserende ouders Myrna, Tinka, Arnold en Mischa, bijgestaan door  Mendel, Conny en Christien. Ook de medewerking van Ewoud, Marijn en alle bardienstdraaiers mag niet onvermeld blijven, evenals die van de bestuursleden, die natuurlijk bleven om te helpen met opruimen (zo zijn ze, die supervrijwilligers…) Om 3.00 uur was de kantine weer helemaal schoon.