Weer acht nieuwe gediplomeerde trainers

Xander, Sander Slagboom, Mirjam, Jurrien, Jeroen, Sarah, Janneke en Rinske hebben vrijdagavond hun Korfbaltrainer 2-diploma in ontvangst genomen. Opnieuw een stap in de goede richting!

In vier bijeenkomsten leerden ze van oud Samos-lid Rob Lof de basis van het trainersvak. Rob was erg enthousiast over de groep: ze waren zonder uitzondering erg leergierig en het niveau was hoog. Dat horen we natuurlijk graag!

Synergo heeft grote ambities. We willen met al onze teams beter gaan korfballen. We geloven erin dat het korfballen leuker wordt, naarmate je het spelletje beter beheerst. Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid, zowel in kwantitatief als kwalitatief opzicht. De trainers spelen in deze groei een centrale rol: zij zijn immers degenen die onze spelers beter maken!

Synergo – met de Jeugd Technische commissie voorop – zet daarom vol in op het opleiden van trainers. Twee jaar geleden hadden we al een lichting van 14 KT2-ers. Momenteel volgen Marc (A1), Casper (B1), Jeffrey (C1) en Sjoukje (C2) de vervolgopleiding, Korfbaltrainer 3.

We feliciteren alle geslaagden en bedanken de JTC en Rob Lof voor de organisatie van deze cursus.

Namens het bestuur en JTC,

Oskar van de Vijver
Bestuurslid Korfbalzaken