Synergo 1 vraagt aan Sinterklaas…

Nu de zaalcompetitie drie weken onderweg is, kunnen we wel zien aan de stand hoe de vlag ervoor staat. Natuurlijk zegt dat niet alles en is er nog erg veel mogelijk. Dat zegt de ervaring van vele jaren.

Hoewel het tijdens de veldcompetitie nog niet wilde lukken, door vele personele wisselingen en tijdelijke verhuizing etc. Allemaal redenen om niet winnen.. Maar wel is altijd gezegd: ‘Het zit er echt wel in’. Ik hoor de Synergo-aanhang al zeggen ‘Oh ja? Eerst zien’. En dat kan geregeld worden.

Trots

Nu in de zaal laten wij zien wat we waard zijn en ik verklap u/jullie dat er nog zoveel rek zit in deze ploeg, dat U/jullie nog vele mooie wedstrijden kunnen zien! We hebben nog lang niet alle aanvalskrachten laten zien, de creativiteit in deze ploeg, de veerkracht, allemaal ingrediënten waar elke coach jaloers op mag zijn. Ik ben in ieder geval trots op deze ploeg.

Lieve Sint…

Nu Sinterklaas in het land is en ook Synergo aandoet, heb ik onze Goedheiligman ook een verzoekje gestuurd. Graag wil jullie dat ook laten weten. Ik heb Sinterklaas gevraagd of hij aanstaande zondag en alle thuiswedstrijden erna ons veel publiek kan geven. Ik heb inmiddels te horen gekregen van Sinterklaas dat hij dat van plan is als men er ook iets voor terug doet. Namelijk VEEL KABAAL maken op de tribune. Met trommels, toeters, ratels etc.

De datums dat wij thuis spelen zijn:
02 december
16 december
19 januari (zaterdag)
27 januari
10 feb of 17 feb (verzette wedstrijd)
09 maart

Dus ‘aanhang’, laat u zien en horen, dan weten wij bij Synergo 1 ook dat Sinterklaas er ook voor ons is!

Namens Synergo 1,
Peter.