The taste of the meatballs (8): VIER!

Wat is het toch heerlijk om jurylid te zijn bij Synergo’s eigen gehaktballenwedstrijd; the taste of the meatballs. In deze achtste editie heeft de jury het voorrecht om vier (4!) gehaktballen te proeven!

meatball

Peter heeft het weer voor elkaar gekregen: hij heeft maarliefst vier deelnemers gevonden die willen strijden om de eer én om de eigen gehaktbal als winnende meatball in het assortiment van de Synergo-kantine te krijgen!

De deskundige jury bestaat uit de Angela, de Nick & Simon, de Marco en de Roel. Deze groep bepaalt welke gehaktbal de lekkerste is en beoordeelt de gehaktballen onder andere op grootte, geur, smaak, vetgehalte en nasmaak.

(Opmerking van jurylid Roel: de gehaktbal van het plaatje ziet er wel vrolijk uit, maar lijkt toch massaproductie te zijn en mist wel een kleurtje.)

Jouw gehaktbal?

De kantinecommissie is op zoek naar dé gehaktbal voor Synergo (nee, niet een persoon!). Wat moet je doen om jouw gehaktbal mee te laten dingen? Maak vijf kleine gehaktballen en lever deze af bij Peter. Daar de ballen, zoals het hoort bij The Taste of the Meatball, anoniem worden geproefd, hoef je er perse zelf niet bij te zijn.

Laat je inspireren door de eerdere meatballs, die met groot succes zijn geproefd. Geef je op met jouw eigengemaakte bal!

Verdere informatie:
Peter Kalisvaart
T:0629068639
E:peterkalisvaart@casema.nl

Zie ook:

Taste of the Meatball (7)
Taste of the Meatball (6)
Taste of the Meatball (5)
Taste of the Meatball (4)
Taste of the Meatball (3)
Taste of the Meatball (2)
Taste of the meatball (1)