Bij het sluiten van de markt…

In de een na laatste speelronde heeft Synergo uitstekende resultaten geboekt. Tegenover zeven nederlagen  stonden drie gelijke spelen en maarliefst elf overwinningen! Klapper van de week was de D1: 14-9 tegen DOT.

Je hebt soms van die ploegen die het zwaar hebben. Hard werken, maar toch steeds net te kort te komen. De D1 is zo’n ploeg. Trots mogen ze zijn, want met hun geringe ervaring spelen ze toch maar mooi op het een na hoogste niveau. Maar af en toe winnen is toch wel erg fijn… het mocht niet zo zijn tot afgelopen zaterdag! En hoe! DOT uit Oss werd met maar liefst 14-9 naar huis gestuurd. Loon na werken heet dat. David, Andrea en kids, geniet er van en dat er nog maar vele overwinningen mogen volgen!

Wat won er dan nog meer? Ik heb prima overwinningen gezien van de B2 (10-0 tegen SKF) en de A1 (12-5 tegen Viking, keurige vierde plek in de zaal). De E1 veegde Victum van de mat en ook de seniorenploegen waren op dreef: 4, 5, 7, 8 en 9 wonnen, het tiende zette een keurige prestatie neer tegen kampioen SGV: 13-7.

Kampioenen?!

We hebben ze nog niet, maar de C2, B2 en midweek zijn nog volop in de race. De C2 moet zaterdag winnen van nummer laatst om het kampioenschap binnen te slepen. De B2 heeft aan niets minder dan een overwinning tegen Midlandia genoeg om aan de taart te mogen en de midweek treft koploper Fortissimo (twee punten voorsprong) nog. We gaan het zien!

Nog even succes en tot straks op het veld!

Oskar