The taste of the Meatball (6)

De jury mag weer gehaktballen proeven! Na het succes van de ballen vorige week is er weer nieuwe ronde, met nieuwe kansen. Zondag, na de wedstrijd van Synergo 3 is het weer zover.

Zullen de gehaktballen-makers van deze week de smaakpapillen van de juryleden weer weten te raken? De spanning is hoog, er staat veel op het spel. Want, de winnende gehaktbal komt in het assortissement van de Synergo-kantine!

De deskundige jury bestaat uit de Angela, de Nick & Simon, de Marco en de Roel. Deze groep bepaalt welke gehaktbal de lekkerste is.

taste-of-the-meatballsDé gehaktbal

De kantinecommissie is op zoek naar dé gehaktbal voor Synergo. Alleen het beste vinden zij goed genoeg voor onze leden. De juryleden hebben het daarom niet gemakkelijk: ze moeten de gehaktballen onder andere beoordelen op grootte, geur, smaak, vetgehalte en nasmaak.

Jouw gehaktbal?

Wat moet je doen om jouw gehaktbal mee te laten dingen? Maak vijf kleine gehaktballen en lever deze af bij Peter. Daar de ballen, zoals het hoort bij The Taste of the Meatball, anoniem worden geproefd, hoef je er perse zelf niet bij te zijn.

Laat je inspireren door de eerdere meatballs, die met groot succes zijn geproefd. Geef je op met jouw eigengemaakte bal!

Verdere informatie:
Peter Kalisvaart
T:0629068639
E:peterkalisvaart@casema.nl

Zie ook:

Taste of the Meatball (5)
Taste of the Meatball (4)
Taste of the Meatball (3)
Taste of the Meatball (2)
Taste of the meatball (1)