Sinterklaas was bij Synergo

Vrijdagavond 25 november, half zeven. Eindelijk was het dan zo ver. De Synergokantine loopt vol  met kinderen. De spanning is van hun gezicht af te lezen. Iedereen wacht in spanning op de komst van Sinterklaas.

Sinterklaas2011Na de Pietenactie van de dinsdag zijn er nog slapeloze nachten voorbij gegaan, voordat de grote dag zou aanbreken.

Probleempje!

En nu was het dan zo ver, vol spanning  keken ze naar een film hoe Sinterklaas op weg naar de Synergo-kantine en zijn trein miste! Daarna werd de Sint achterop de fiets naar de  kantine gebracht. En ja hoor, tot overmaat van ramp ook nog een lekke band (zeker een pepernoot in zijn band…)! Uiteindelijk hebben de pieten met een kruiwagen er voor gezorgd dat Sinterklaas toch op tijd in de kantine was.

Sinterklaas2011-2Trots

De kinderen zongen uit volle borst en wat was Sinterklaas trots op al die kinderen. Hij vond het geweldig dat Synergo zo geweldig groeit: vier E-teams, drie F-teams, allemaal kangoeroes, nieuwe trainers en natuurlijk veel broertjes en zusjes.

De Sint had er een vol programma aan. Er waren meer dan zestig kinderen, die vol spanning de Zwarte Pieten volgden. Hoe ze hun onhandige capriolen uithaalden, hun pepernoten verloren en hoe er werd gedanst op de Macarena. Het was weer echt genieten!

Volgend jaar weer

Ik mag namens de Sint en zijn Pieten doorgeven dat zij een geweldige avond hebben gehad en dat zij volgend jaar zeker weer bij Synergo terug komen!

Tot volgend jaar, lieve Sinterklaas en zwarte Piet. En bedankt voor jullie bezoek!

Rita.

Zie ook:

Foto’s Sinterklaas bij Synergo
Pieten tijdens de F-training!
Foto’s Pieten tijdens de F-training
www.decongresfotograaf.nl
Activiteiten Synergo