BALV: Statutenwijziging

Vrijdag 18 november werd een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV)  gehouden om een statutenwijziging door te kunnen voeren. Deze wijziging is nodig om de omzetting van het boekjaar, waartoe op de vorige reguliere ledenvergadering besloten is, te kunnen bekrachtigen.

Omdat er aan statutenwijzigingen kosten verbonden zijn, is besloten de statuten in hun geheel grondig door te nemen en daar waar nodig te wijzigen. Op de BALV is over deze nieuwe statuten gestemd.

Omdat de statutenwijzigingen echter niet binnen de daarvoor gestelde termijn van vijf dagen gepubliceerd zijn, heeft misschien niet iedereen adequaat kunnen reageren. Met de op de BALV aanwezige leden is besloten wel de statutenwijziging ter stemming te brengen, maar deze ook nog op de site open te stellen voor commentaar. Leden die niet op de BALV aanwezig waren, hebben gedurende één week de tijd te reageren. Dit kan via bestuur@synergo.nl.

Tijdens de BALV is het concept van de gewijzigde notulen behandeld. Er is een korte toelichting op de verschillende punten gegeven en daar waar nog vragen waren zijn deze beantwoord. De vergadering verzoekt het bestuur om de formulering van art. 20 lid 3 nog een enigszins aan te passen. Behoudens deze wijziging geeft de vergadering unaniem toestemming de statutenwijziging door te voeren.

Om een compleet beeld te krijgen, kun je hier niet alleen de statutenwijzigingen, maar ook de oude statuten raadplegen .

Heb je vragen en/of opmerkingen, mail dan naar bestuur@synergo.nl. Dit kan tot en met vrijdag 2 december.

Het bestuur

Bijlagen:
– Statutenwijzigingen
– Oude statuten