Meer dan 40 mensen op de Kangoeroedag

Een mooie zaterdag in oktober. Met meer dan 40 kinderen en hun ouders, (korfbal)spelletjes en een kangoeroe! Dat is natuurlijk de Kangoeroedag van Synergo!

SupportersNet als voor de zomerstop was het Kangoeroe-team weer voor dag en dauw op het Synergo-veld te vinden. Het weer was mooi en dat is mooi meegenomen. De muziek was weer door de hele wijk te horen. Rond kwart voor tien kwamen de eerste kinderen met hun ouders, broertjes, zusjes en andere enthousiastelingen. En een kangoeroe!

Ja, ja, kangoeroe!

Met een groep van 40 kinderen en hun ouders startten we de warming-up onder leiding van onze eigen kangoeroe. De hele menigte draait, hupt, springt en lacht mee. Heerlijk om al die vrolijke gezichtjes weer te zien stralen! Kinderen hebben er plezier in en de ouders vermaakten zich prima aan de bar met de koffie. Rond 12.30 uur was het tijd voor patat en tot slot kregen alle kinderen een medaille. Iedereen kon tevreden naar huis.

TV Ondiep

De Kangoeroedag trok ook belangstelling van TV Ondiep. Er is weer een leuk item gemaakt. De verslaggever was zelf korfballer (én oud-Samoslid!) en heeft er een mooi verhaal van gemaakt. Er is een aantal kinderen en ouders geïnterviewd. Volgende week zaterdag is het item te zien op RTV Utrecht stad U-in de wijk, vanaf 18.00 uur (dit item wordt elk uur herhaald).

Kangoeroedag_oktober_2011

Bedankt!

De commissie kijkt weer voldaan terug op een geslaagde dag. Een leuke ploeg vrijwilligers had van te voren alle spellen uitgezet, het springkussen opgeblazen en de patat uit de vriezer gehaald. Iedereen heel erg bedankt voor jullie inzet en hulp!

De wervingscommissie,
Ineke, Paula, Kim, Nomi en Rita.

Zie ook:

Foto’s Kangoeroedag
Synergo’s Kangoeroeclub
Kangoeroedag op 29 oktober 2011
Kangoeroedag 14 mei 2011