Synergo Bloembollenactie

De herfst nadert, dus denken we aan… de lente! De tijd van lammetjes, eendjes en bloemen! En om in de lente van mooie bloemen te kunnen genieten, moet je nu bollen planten!
Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Bloembollen! Decembergeschenken? Bloembollen! Gaat er binnenkort iemand trouwen? Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering? Bloembollen!

Bestel nu je bloembollen via flowerfund.nl/synergo! Een voordelige bloemenzee voor jou of de koper en extra inkomsten voor korfbalclub Synergo. Synergo ontvangt namelijk 30% van de verkopen.

Synergo besteedt dat geld aan de clinic voor de jeugd bij landskampioen TOP op 13 oktober 2011 en voor opleidingen voor jeugdtrainers. Dit jaar kosten ons die € 1200. Met 250 bloembolpakketten van € 19.95 zijn we helemaal uit de kosten! Dat is 1 pakket per Synergo-lid.

De bloembollen brengen we in november bij de klanten thuis.

Wie de meeste bloembollen verkoopt, wint ook nog eens een mooie prijs. Dus, neem je inschrijfformulier mee en ga langs de deuren, vraag je familie of ga op de markt staan. 30% van elke bestelling gaat regelrecht naar Synergo. Da´s mooi verdienen!

Hoe werkt het:

1. Je krijgt van ons een bestelformulier, een overzicht van de te bestellen bloembolpakketten en flyers. Mathijs Pot en Mascha Berrens delen die op de trainingen uit.
2. Daarmee kun je je familie, vrienden, collega’s van jezelf of je ouders of de buren laten zien wat voor moois er te bestellen is en hun bestelling opnemen.
3. Vul het bestelformulier in en neem het geld in ontvangst. Je kunt de klanten ook online zelf laten bestellen en betalen. Zorg dat ze jouw naam dan invullen bij ‘verkoper’.
4. Je bestelformulier en het ontvangen geld graag in een dichtgeplakte envelop bij Mathijs Pot inleveren op het veld.
5. De bloembollen worden besteld, komen bij Synergo binnen en worden in november door jouzelf weer bij jouw klanten afgeleverd.
6. Verkoop jij het meest (in euro´s)? Dan win jij de prijs. Op de website kun je in de gaten houden wie er bovenaan staat. Houd de site dus in de gaten!

Zet hem op, zet je omgeving in de bloemen!

De sponsorcommissie,

Amarins, Anne, Mascha, Marcel en Mathijs

Vragen: sponsorcommissie@synergo.nl