Hoofdpunten bestuursvergadering 19-09

Vanaf nu zullen we vanuit het bestuur iedere keer na afloop van een bestuurvergadering kort verslag doen van de belangrijkste agendapunten. Zo weet iedereen waar we zoal mee bezig zijn. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de genoemde punten, dan kun je uiteraard contact opnemen met het bestuur, via bestuur@synergo.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon een van de bestuursleden aanspreken.

Besproken punten bestuursvergadering 19 september 2011:

– De eerste aanzet tot het samenvoegen van TC en JTC is gezet. Oskar heeft de opzet van het plan toegelicht en zal dit de komende tijd verder uitwerken.

– Het beleid rond Synergo-feesten is doorgesproken, mede naar aanleiding van het op handen zijnde ´Uit-de-kast´-feest van 24 september.

– De bestuursopdracht rond sociale contributie is geformuleerd en de werkgroep kan aan de slag. Deze groep mensen zal allereerst gaan inventariseren hoe het vrijwilligersvraagstuk bij verenigingen bij ons in de buurt is georganiseerd/opgelost. Later zullen zij gaan kijken wat er bij Synergo mogelijk is en of vrijwilligerswerk in de vorm van een sociale contributie bijvoorbeeld een oplossing zou kunnen zijn.

– De omzetting van het boekjaar wordt in een Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 18 november ter stemming gebracht. Omdat hiervoor de statuten gewijzigd moeten worden, is er nu ook gekeken naar welke andere wijzigingen tegelijkertijd doorgevoerd kunnen worden.  Jan heeft hiertoe de statuten helemaal doorgelopen.

– De agenda van de hierboven genoemde Bijzondere Algemene Ledenvergadering zal in de Synopsis van oktober verschijnen.

– Synergo heeft een verzoek ingediend om in aanmerking te komen voor een combinatiefunctionaris. Dit is iemand die namens de gemeente zowel de club kan ondersteunen als het korfbal op scholen kan promoten.

– Er is een gesprek geweest met de gemeente over onze accommodatie. Daarbij is uiteraard het ruimtegebrek op het veld besproken. Ook zullen de bossages rondom het veld gesnoeid gaan worden, zodat het veld zichtbaarder en daarmee de omgeving veiliger wordt.