Synergo en John van Duuren volgend seizoen niet verder

Synergo en hoofdtrainer John van Duuren hebben in overleg besloten volgend seizoen niet meer samen verder te gaan. Na twee jaar samenwerking vinden beide partijen het tijd voor iets nieuws en voor volgende stappen.

John heeft de afgelopen twee seizoenen meegeholpen met de richting die Synergo is ingeslagen naar meer prestatiekorfbal. De selectie is onder Johns leiding twee keer anderhalf uur gaan trainen en kreeg loopscholing en een cameraman/ verzorger. Ook brachten Synergo-leden heel wat bezoekjes aan een wedstrijd van Johns club Blauw Wit. Ondanks enkele tegenslagen, zowel privé als met korfbal, heeft John onze vereniging stappen vooruit laten maken. Synergo bedankt John enorm voor zijn enthousiasme en inzet.

Gedenkwaardig

Met de komst van John hebben de Amsterdamse manier van coachen en termen als ‘de ruit’, ‘pivoteren’, ‘verbinden’ en ‘circus Sarrasani’ hun intrede gedaan in het Utrechtse. Ook onthaalde John The Red Blue Giants elke keer weer met veel enthousiasme. En iedereen kan zich de zenuwslopende beslissingswedstrijd tegen Wordt Kwiek herinneren die met strafworpen winnend werd afgesloten. En vooral ook Johns enorm blije reactie daarop.

Bedankt

Synergo heeft veel van John geleerd en we willen hem dan ook alvast hartelijk bedanken voor zijn twee jaar hoofdtrainerschap bij Synergo. Nu is het voor beide tijd voor iets nieuws. Uiteraard zullen we tegen het einde van dit veldseizoen nog op passende manier afscheid nemen van John.

De Technische Commissie en het bestuur.