Tijd voor een feestje voor wie zich inzet!

Ik zie je 15 januari graag in onze RELAX-ZONE. Even tijd voor de 80 vrijwilligers om niks te doen en zich te laten verwennen door die andere 150 leden en alle ouders van jeugdleden die wekelijks kunnen trainen, een wedstrijd spelen, de verslagen op de site kunnen lezen of aan een activiteit mee kunnen doen.

Die 150 leden worden het hele jaar door vertroeteld en verzorgd door de 80 en het is PAY BACK TIME!
Dus, trek je meest relaxte feestkleren aan en zorg dat je in de synersoos bent! We hebben aanstormend DJ talent Aquinox geboekt, (check his music at www.soundcloud.com/aquinox) die eigen trance dance remixes afwisselt met disco uit de ’80 & ’90 om in de flow te komen. Dans je je voeten kapot, dan kun je je bij mij melden voor een heerlijke ongediplomeerde voetmassage:)…, zorg dat je verzekerd bent!

2011 wordt het jaar van de Synergo vrijwilliger, het is ook het Europese jaar van de vrijwilliger overigens. Onder de slogan ‘Synergo, dat ben jij’ zullen we meer vrijwilligers gaan vinden. Want de huidige groep heeft het echt te druk. Ook jou hebben we nodig, voor een kleinere of grotere taak, dus bied je aan of zeg ja als je gevraagd wordt! Anyway: eerst maar eens een lekker feestje. Ik verwacht jullie allemaal de 15e, tot dan!

Anne