Goed oefenweekend voor Synergojeugd

Zaterdag stonden voor bijna alle jeugdploegen oefenwedstrijden gepland. Bijna alle ploegen wonnen hun eerste wedstrijd in de zaal.

De F-jes trapten om 9.00 uur af in IJsselstein. Een spannende dag voor veel kinderen (en ouders), want een boel kids speelden hun eerste wedstrijd. Alle F-jes speelden gemixt en deden het erg goed. Een wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, de andere eindigde in een 2-2 gelijkspel. Volgende week zijn de F2 en F3 om 10.00 uur in De Dreef te bewonderen bij hun eerste officiele wedstrijd. Komt dat zien!

De E1 speelde gelijktijdig een dorp verderop, in Benschop, tegen Fortissimo E2. Een oude bekende, want op het veld was dit ook al een tegenstander voor de E1. Toen werd er een keer gewonnen en een keer verloren. Dit keer was Fortissimo te sterk: 3-0. Nog genoeg werk aan de winkel dus voor coaches Sjoukje en Christa.

Dan speciale aandacht voor de D2: zij boekten de eerste overwinning van dit seizoen! Het was een close finish, het werd 2-3 voor de D2. Dit belooft in ieder geval veel goeds voor de zaal! De D1 won ook, met 8-4 van Midlandia. Hier zullen niet velen meer van opkijken, want Synergo D1 en winnen staan inmiddels zo ongeveer synoniem voor elkaar!

Dan de C1. Competitietegenstander Fortissimo C2 werd weggespeeld met 11-4. Over een paar weken mag de ploeg van Sander en Bram het opnieuw laten zien tegen deze ploeg.

Een interessante wedstrijd voor de B2. Zij speelden tegen Midlandia B2, dat op het veld ook kampioen was geworden. De B2 doorstond deze test echter met glans, want in de tweede helft speelden ze Midlandia van de mat! 5-10 was de eindstand (na een 4-5 tussenstand). In de zaal opnieuw kampioen?!? De B1 speelde tegen de B1 van Midlandia en deed dat meer dan aardig. Het werd 11-8. Elf doelpunten in 50 minuten is prima en er zaten een aantal beauties tussen.

De A1 tenslotte verloor met 9-4 van ACKC. Het ging niet zo heel goed, volgens de betrokkenen…