Goed gevulde ledenvergadering

De Jaarlijkse Algemene Vergadering van gisteravond was in meerdere opzichten goed gevuld. De opkomst was behoorlijk groot en de agenda was bomvol.

Het was leuk om te zien dat er veel ‘nieuwe’ gezichten waren: jeugdleden en leden die nog niet zo heel lang bij Synergo spelen. Natuurlijk waren er ook veel oude bekenden, dus al met al vormden de aanwezigen een goede afspiegeling van het ledenbestand.

Er was een flinke agenda om af te werken: het bestuur is een nieuwe weg ingeslagen, met een toekomstvisie die steeds verder uitgewerkt wordt. Er was aardig wat tijd ingeruimd om deze visie en de gevolgen daarvan toe te lichten. Daarnaast was er ook veel aandacht voor het financiële plan, dat deze visie moet gaan ondersteunen. Overigens kun je de financiële plannen en het jaarplan van het bestuur terugvinden in de speciale JAV-Synopsis. De jaarplannen van de diverse commissies zijn op te vragen bij het secretariaat.

Naast alle ‘officiële’ agendapunten, was er ook een hoop te vieren. Er werden speldjes en oorkondes uitgedeeld (aan Karel van Mechelen en Ewoud Faber, die beiden 25 jaar lid van het KNKV zijn), Frank Dingjan en Rudolf Hoogenveen werden in het zonnetje gezet, omdat zij na vele, vele jaren afscheid namen van het bestuur en Jan de Roos werd als nieuwe penningmeester benoemd. Verder is nu ook Sander Harskamp officieel tot het betuur toegetreden.

Ten slotte werden er ook twee erelidmaatschappen toegekend: zowel George Engels (scheidend wedstrijdsecretaris zaal en scheidsrechter sinds mensenheugenis) als Rudolf (ongeveer 20 jaar in het bestuur van zowel DVS als Synergo en superscheids) is toegetreden tot de Synergo Hall of fame. Frank was al erelid, dus die kreeg na 27 jaar penningmeesterschap een groot applaus (en enkele cadeaus, maar dat had volgens hem allemaal niet gehoeven).
De beker van verdienste ging dit jaar naar de vier wedstrijdsecretarissen: George, Heidy, Paula en Rita. De twee laatstgenoemden namen de beker in ontvangst.

Om kwart over elf kon voorzitter Anne de vergadering eindelijk sluiten en ging iedereen zijns weegs (wat voor sommigen nog een gang naar de McDonalds betekende, maar dat is weer een heel ander verhaal).

Benieuwd naar de speeches die Anne uitsprak ter ere van alle gefêteerden? Hier kun je ze (nog eens terug)lezen.