Nog meer aanmeldingen kamp 2010

De aanmeldingen lopen op dit moment goed binnen. De C-teams zijn met negentien personen zeer goed vertegenwoordigd! Leuk!

Kamp2007Om ook nog wat andere teams mee te maken tijdens kamp; je hebt tot 1 mei de tijd om je op te geven. Als je daarna toch nog mee wilt (of durft) op kamp te gaan, dan moeten we eerst kijken of er nog plaats is. Zoals jullie kunnen zien houden we op de kamppagina bij wie er allemaal mee gaan.

Kamp2004De laatste informatie (vers van de pers) is dat Wieke nu ook mee wil. Goed gedaan, Mathijs!

Kosten verkort kamp

In de Synopsis en op het inschrijfformulier staat dat het verkorte kamp € 40,00 kost, maar dit is € 32,50. Iedereen die al € 40,00 heeft overgemaakt (voor het verkote kamp), krijgt € 7,50 terug.

Alle voorbereidingen verlopen ook goed; het draaiboek is bijna klaar en ook het kampboekje verlaat binnenkort de printer om te worden uitgedeeld (na de meivakantie).

Dagje kamp

Kamp2005oudWat in de synopsis en op de site nog niet is vermeld is dat we dit jaar ook weer een dagje kamp aanbieden voor onze Kangoeroes. We hebben hiervoor al een opgave van een zeer enthousiaste Kangoeroe: Anniek!

De kosten voor het dagje kamp zijn € 7,50. Wel moet er voor deze dag zelf vervoer geregeld worden.

Kamp kamp kamp

Kamp2001Blijf de kampsite in de gaten houden, want we zullen terug komen met nog meer informatie. Jullie horen nog van ons! * 

 

Groetjes,
Loezz en Paulala

* (en waarschijnlijk horen wij veel van jullie tijdens het kamp…)