Hoe en wat zondag 21 maart

Zoals ik had beloofd, zouden wij even laten weten hoe of wat voor zondag 21 maart.

De bus vertrekt om 12.30 uur van het Synergo-veld. Om 11.30 uur beginnen het schminken en de gezelligheid al. Dan zal de kantine open zijn en kun je door de altijd leuke selectiespeelster Manon geschminkt worden. Ook de altijd knappe en vlugge Jari helpt hier. 

De prijs voor een kaartje is 10 euro (inclusief entree in de hal, maar dat regelen wij verder). Het RBG-bestuur is blij dat er zoveel animo voor is en zal ook alles er aandoen om het iedereen naar de zin te maken. In de bus zal er dus al feest gevierd worden. En er worden boekjes met de liedjes uitgedeeld.

Om toch even duidelijk te maken dat wij er de volste vertrouwen in hebben, bestormden wij de besloten training van het eerste in de dreef even om even ons reportoire te laten horen. Dit werd gewaardeerd door een bescheiden glimlach van meneer Van D., die daarna gewoon weer de trainig hervatte. Toen wij de hal verlieten was een ding zeker; two points for Synergo.

Hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als wij dan komt alles goed.
Groeten, het RBG-bestuur.

P.S. Vergeet je verkleedspullen niet, wat eten en te drinken en natuurlijk een WC-rol!
En voor de sloompies onder ons; je kan altijd nog om 12.15 uur komen om te kijken of je nog mee kan, of even bellen naar 06-22797678 voor informatie.

Let the game begin!

Wie hebben zich al opgegeven?