Veerkracht-Herstel

Het kan de toeschouwers niet ontgaan zijn: zowel het 1e als het 2e loopt in schitterende trainingspakken. Deze pakken zijn (net als de shirts van het 1e) mogelijk gemaakt door onze nieuwe hoofdsponsor: Veerkracht-Herstel. We schreven al eerder over de sponsor op deze site, maar wat is dit nu eigenlijk voor een bedrijf?

Veerkracht-Herstel is gespecialiseerd in het veilig en schoon verwijderen van asbesthoudende materialen in huizen, stallen, schuren en andere gebouwen. Veerkracht werkt vanuit Midden-Nederland voor particulieren en bedrijven.

Eigenaar Geert Rollingswier is de overeenkomst met Synergo aangegaan vanwege het enthousiasme in de club om over de hele linie beter korfbal te gaan spelen. Uiteraard is naamsbekendheid bij de leden een nevendoel.

Asbest is nog verwerkt in heel veel oudere huizen, schuren en bedrijven. Het zou natuurlijk een mooie win-winsituatie zijn als leden van Synergo hun vragen over asbest en het verwijderen daarvan (in hun eigen huis of in hun kantoor) bij Veerkracht neerleggen. Meer informatie: www.veerkracht-herstel.nl.