RBG Supporterscafé

Zaterdagavond 17:00 RBG’s eerste supporterscafé is geopend. De avond waar we in de groep toch wel naar toe hebben geleefd is dan eindelijk gekomen. Helaas had het eerste daarvoor verloren, maar dat mocht de pret niet drukken.

Rond 17:00 begon het langzaam binnen te komen, de eerste mensen bestelden een drankje en een hapje en de gezeligheid was een feit. Een aantal mensen bleven nog buiten staan om naar het 8e te kijken, dat helaas ook verloor. En daarna kon het feesten beginnen. Een man of 40 in de zaal: een mooie prestatie voor de eerste keer. En zelfs meneer de trainer van 2 kwam nog even langs, die het supergezellige feestje van Fiducia nog even liet wachten.

In de hoek van de zaal verliep de verkoop van RBG Polo’s (voor slechts 9.99 euro) en het lidmaatschap van 4 euro (tot 10 oktober  €12,- bij elkaar, dus wees er snel bij!) ook goed. Maar er zijn natuurlijk altijd nog mensen die hem niet hebben besteld. Niet getreurd, tot 18 oktober kun je je nog opgeven. En let op bestel hem snel, want het gaat razendsnel en je loopt natuurlijk wel voor schut als iedereen er een heeft behalve jij.

Maar even terug naar de avond. Heel het eerste en een aantal mensen van het 2e waren binnen (zelfs mensen die niet reserve zaten), de trainers en de vaste supportersschare en vaste mensen. Een flinke groep dus.

De volgende supporterscafés zijn nu al gepland, namelijk na de zaterdagwedstrijden in de zaal en ook weer op het veld. Wij hopen dan nog meer mensen te zien. En denk eraan, vul even een formuliertje in lever ‘m in met 9.99 en een mooi polo’tje is van jou.

RBG