John van Duuren nieuwe trainer Synergo 1

Na een lange, intensieve speurtocht van een speciaal daartoe in het leven geroepen commissie en enkele onderhandelingen, was het dinsdagavond 12 mei zo ver: John van Duuren zette zijn handtekening onder het contract dat hem tot de trainer/coach van Synergo 1 voor het seizoen 2009-2010 maakt.Het contract bevat ambitieuze doelstellingen, niet alleen voor het 1e team, maar ook ten aanzien van de jeugdafdeling. Daarom ondertekende namens Synergo zowel Anne de Roos, voorzitter en TC-vertegenwoordiger in het bestuur, als Femke van Hemert, JC-vertegenwoordiger in het bestuur, de overeenkomst.

 

John heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst opgebouwd, onder andere bij hoofdklassevereniging Blauw-Wit uit Amsterdam. Synergo is dan ook erg blij dat het een trainer van dit kaliber aan heeft weten te trekken. We gaan vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet en wensen John veel succes en plezier bij onze club.