Nog heeeel even!

Binnen een maand kun je genieten van de kookkunsten van Anne, Ewoud, Fleur en Ineke (en uit betrouwbare bron is vernomen dat Anne helemaal niet kan koken…)! Als begeleiders hebben we mee: Arjan M., Arjen P., Casper de B., Jari M., Judith V., Karel G., Larissa L., Paula van L., Rudolf H. en Sander Hofman.

Vergeet je slaapzak en knuffelbeertje niet (of vraag iemand je knuffel te zijn), houd er rekening mee dat je in ieder geval één keer moet douchen en zorg voor genoeg te eten als de keukenploeg….. nou ja, dat lijkt me duidelijk.

Gamenight
Tijdens kamp vindt er een gamenight plaats (In Nederlands: een spelavond, maar dat klinkt minder van 2009…). We hebben dus een avond ingepland om te catannen, pokeren, mens-erger-je-nietten, pim-pam-petten, twisteren, dobbelen, klaverjassen, enzovoort. Noem maar op! Als je nog spellen wilt meenemen, dan kan dat natuurlijk!

HOE-GOED-KEN-JIJ-SYNERGO-QUIZ
Wat heeft Synergo met paddestoelen? Welke wijs heeft het Synergo-clublied? In welk jaar is het nieuwe kunstgrasveld aangelegd? Laat het weten of kom het te weten tijdens de HOE-GOED-KEN-JIJ-SYNERGO-QUIZ!

Nieuwsgierig?
Begin mei komt het kampboekje uit, met allerlei informatie over wat je mee moet nemen en natuurlijk het programma. Wil je meer informatie over het kamp, weten wie er mee gaan of over oudere kampen?  Kijk op de Kamppagina.

Als er nog iets is, laat het ons weten!

De kampcommissie
Paula van Luijn en Sander Hofman.

PS: Yvonne, Timon en Gerrit bedankt!

Nieuwsgierig naar de andere aameldingen?

Aanmeldingen kamp 2009

Kamppagina